torsdag 4 juni 2009

yourmail.se - en tjänst som fungerar

Tjänsten har nu varit igång sedan oktober 2008. Och vi kan vid ett snabbt överslag konstatera att våra medlemmar sett till att minska den oadresserade pappersreklamen med cirka 375.000 kilo per år, vilket är otroligt bra. Det som också är roligt är att vår dekal respekteras! Du får ingen oadresserad reklam som medlem.

Som medlem så har du hela tiden möjligheten att läsa reklamblad digitalt. Vilket fungerar väldigt bra. Du kan använda snabbsök funktionen eller titta igenom de 21 kategorier som finns på sajten.

yourmail.se är även guldsponsorer till Naturskyddsföreningen. Och 30% av alla intäkter som kommer via sajten går direkt till deras verksamhet. Något vi tycker är extremt viktigt. Att ta bort den onödiga överkonsumtionen av papper är en del, men att det även kan generera medel för aktiva miljöinsatser i Sverige genom just Naturskyddsföreningen känns otroligt bra.

Så har du inte upptäckt fördelarna med yourmail.se, gör det nu. Gör din brevlåda digital redan idag. Det kostar inget att bli medlem! http://www.yourmail.se

Inga kommentarer: